stailer
Frumusete, Servicii

Vezi rapid stiliștii din orașul tău, cu Stailer

Probabil că fiecare dintre noi avem un salon preferat la care mergem să ne tundem sau să ne coafăm. Iar dacă la bărbați să spunem că lucrurile sunt mai simple, găsirea unei frizerii nefiind o problemă atât de mare, în cazul femeilor lucrurile se complică. Salonul preferat s-ar putea să fie foarte aglomerat în această perioadă. Iar dacă ai o preferință pentru un stilist recomandat în oraș, cu atât șansele tale de a obține o programare sunt mai mici. Pentru clienții care au încercat platforma Stailer însă, efectuarea unei programări la un salon de styling este floare la ureche.

Fără telefoane inutile, fără navigări interminabile pe internet în căutarea unui salon convenabil pentru tine, Stailer îți oferă tot ceea ce ai nevoie. Mai mult, ai serviciile personalizate parcă pentru tine, căci Stailer nu îți va afișa informații la întâmplare, ci doar pe cele dorite de tine. Pentru a testa cum funcționează, vezi alte explicatii si aici, unde vei găsi toți pașii necesari pentru a găsi mai ușor stiliști profesioniști în zona ta de interes.

Stailer este noul loc de întâlnire al stiliștilor din orașul tău

La modul concret, Stailer este o platformă creată atât pentru clienți, dar și pentru antreprenorii din industria frumuseții. Aceștia din urmă au descoperit o modalitate mult mai facilă de a intra în contact cu potențialii clienți, care în mod contrar ar fi dispersați pe motoarele de căutare de pe internet, cu rezultate nerelevante. Astfel, deținătorii saloanelor de tuns, coafură, machiaj, epilare sau masaj din orașul tău sunt acum disponibili pe o platformă integrată, punându-ți la dispoziție informații concrete și la obiect despre serviciile solicitate de tine.

Fotografiile din interiorul salonului îți pot oferi o idee despre condițiile de lucru și așteptările pe care le poți avea de la un salon de styling. De asemenea, ai la dispoziție prețurile de referință pentru servicii, însă acestea trebuie solicitate de tine personalizat, prin intermediul unei aplicații extrem de simple. Tu introduci datele care te interesează – orașul, genul, serviciul dorit și ora programării, iar Stailer îți va afișa rezultatele cele mai relevante, care corespund solicitărilor tale.

Amănunte importante în acest caz sunt reprezentate de preț și de locație

În acest mod, îți vei face o idee despre saloanele cele mai avantajoase din punct de vedere al costurilor, dar și al timpului pe care îl ai de parcurs până la stilist. Acest lucru îl poți face cu ajutorul localizării pe hartă, pe care o poți introduce apoi în aplicația ta de navigare auto sau pietonală, pentru a nu te rătăci prin oraș.

Dar, poate cel mai atractiv pentru tine este faptul că pe Stailer poți avea acces inclusiv la un stilist preferat. Indiferent că ai primit o recomandare de la un prieten sau ai o preferință pentru un stilist anume, este de ajuns să introduci câteva caractere din numele acestuia, pentru ca platforma să îți afișeze rezultatul căutărilor asociate în baza sa de date. Iar dacă dorești mai multe informații și suport tehnic, ai la dispoziție adresa support@stailer.ro.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *